XYZ SRL

Firma specializata in montaj profesional pentru aparate de aer conditionat.

Suna acum si cere-ne o oferta!

Cum ne gasiti

Contactati-ne acum pentru a va oferi montaj profesional de aparate aer conditionat pentru uz casnic, comercial sau industrial

Sediu

13005 Greenville Ave,
Etxtra, CA 70240

Telefon

+22 140 000 000
+22 140 000 000

Email

contact@montajaerconditionat.org

Întrebări și răspunsuri

1. Daca fac o cerere acum, in cat timp vine echipa sa instaleze aparatul de aer conditionat?

– Depinde destul de mult de cat de aglomerati suntem in perioada respectiva. Uneori putem sa venim si in 24h, alteori dureaza si 2-3 zile. Tine mai mult de perioada anului, vara sunt mai multe cereri pentru instalare de aer conditionat.

2. Acordati garantie la lucrarile efectuate?

– Da, bineinteles. Toate lucrarile noastre beneficieaza de 2 ani garantie la instalare.

3. Am au aparat de aer conditionat care s-a defectat. A fost instalat de alta firma acum cativa ani, dar nu reusesc sa ii mai gasesc. Il puteti repara?

– Reparam aproape orice tip de aparat de aer conditionat, indiferent de cine l-a instalat. Singura conditie este ca locatia sa fie in Bucuresti sau in apropierea orasului.

4. Dorim sa montam o instalatie de climatizare pentru o cladire de birouri. Puteti efectua o astfel de lucrare?

– Sigur ca da! Am realizat sisteme de climatizare pentru cladiri cu 10 etaje. Va rugam sa folositi formularul de contact alaturat pentru a ne transmite datele firmei dvs, iar un reprezentant al nostru va va face o oferta de nerefuzat.

Contact rapid

Puteti sa ne contactati in scris si prin intermediul acestui formular de contact, iar noi vom urmari sa va raspundem cat mai repede. De asemenea, puteti efectua o programare pentru instalare aer conditionat prin intermediul acestui formular (mentionati adresa dvs si tipul de aparat).

12 + 8 =