SC XYZ SRL

Firma noastra monteaza aparate de aer conditionat de la cei mai cunoscuti producatori.

Chiar daca ati cumparat deja un aparat de aer conditionat de la un alt furnizor, noi va putem ajuta cu montaj profesional.

Contactati-ne acum pentru a va oferi instalare pentru orice tip de aparate de aer conditionat in timp scurt si la pret rezonabil!

Servicii oferiteContact

Un lider in aer conditionat de peste 10 ani

Firma XYZ SRL ofera de peste 10 ani servicii de instalare profesionala pentru aparate de aer conditionat la un pret economic.
In plus, oferim si intretinere aparate de aer conditionat precum si service in garantie si post garantie.
Zona noastra de activitate acopera municipiul Bucuresti si judetul Ilfov.

Din anul 2008

Firma XYZ SRL a fost infiintata in anul 2000 si a avut ca obiect de activitate inca de la inceput instalarea, intretinerea si repararea aparatelor de aer conditionat.

De-a lungul timpului ne-am specializat in montarea aparatelor de aer conditionat de diferite tipuri si am capatat o experienta vasta.

Putem spune cu mandrie ca astazi suntem profesionisti in montaj aparate de aer conditionat.

Acum, dupa mai multi ani de activitate, echipa firmei nostre s-a marit, iar portofoliul nostru a crescut considerabil.

Printre clientii nostri se numara atat persoane fizice ce au solicitat instalare aparate de aer conditionat in locuinte (case, vile, apartamente), cat si persoane juridice pentru care am instalat sisteme complexe de climatizare si aer conditionat atat in cladiri de birouri, cat si in spatii comerciale sau industriale.

400+ Clienti satisfacuti

„Am apelat la firma XYZ SRL pentru ca sa imi instaleze cateva aparate de aer conditionat in apartament. Meseriasii au lucrat foarte repede si au lasat curat in urma lor. Chiar i-am recomandat si la vecini. Toate aparatele functioneaza ireprosabil, nu am avut nici o problema cu ele.”

Roxana Georgescu

Bucuresti

„Am contactat firma XYZ SRL in vara lui 2016 pentru ca sa ne monteze o instalatie de climatizare in noul sediu al firmei. Contractul a fost respectat intocmai, preturile acceptabile, iar periodic tehnicienii se ocupa de intretinerea si mentenanta instalatiei de climatizare pt a functiona in parametri optimi. Sunt multumita!”

Alina Angelescu

Manager, Otopeni

Portofoliu

Va prezentam cateva lucrari de instalare aparate de aer conditionat realizate de firma noastra

Bucuresti

Otopeni

Pipera